Lakóautó értékesítés, lakóautók bérbeadása

Bérbeadás

lakóautó értékesítés bérbeadás
Bérelhető lakóautó

Béreljen lakóautót!

Ne költsön repülőjegyre, szállodára ! Használja ki az összkomfortos Fiat McLouis lakóautók nyújtotta lehetőségeket, élvezze az utazás teljes idejét, a hazai és az idegen tájak szépségeit !

Lakóautóink biztosítják Önnek és Családjának a teljes kényelmet. 4-6 személy biztonságosan utazhat és aludhat a gépkocsikban. A vezető és a navigátor kényelmét a többféle állítási lehetőségű, derék és kartámasszal ellátott ülések, állítható kormányoszlop, felhajtható térkép és irattartó, üdítős pohár, doboz és flakontartó, számos tárolórekesz, elektromos ablak, központi zár szolgálja. A futómű stabilitását a szervo kormány és a camping-car kit felfüggesztés biztosítja. A lakótérben lévő (utazáshoz biztonsági övekkel ellátott) ülések és asztalok lehajtásával kényelmes fekvőhelyeket alakíthatunk ki, visszaállításukkal pedig társalgóvá, étkezővé alakíthatjuk át a lakóautó belső terét.

Kialakítástól függően francia ágy(ak) orthopaedic ágybetéttel és egy-két személyes fekvőhelyek gondoskodnak az Önök nyugodt álmáról.

A lakótér kellemes hőmérséklete melegben a fényvisszaverő, hőszigetelt (33mm) vastagságú falaknak, a nagyteljesítményű kétirányú turbóventillátoroknak, a hővédő speciális polyplastic ablakoknak sötétítő rolóval, valamint a vezetőfülke ablakaira és a szélvédőre tapadókorongokkal rögzíthető fény és hővisszaverő paplannak köszönhető.

Hűvös, hideg időben a termosztáttal ellátott Truma elektromos gyújtású kályha és a légbefúvásos körfűtés teremt barátságos hőmérsékletet.

A félintegrált modellek beépített nagyméretű francia ágya alatt hatalmas rakodótér biztosít helyet a nagyobb útiholminak, csomagoknak, sportszereknek. Az alkovos és a félintegrált modellekben is számos kisebb nagyobb szekrény áll rendelkezésre, a különféle ruhaneműk és egyebek tárolására.

A fürdő-wc blokkot zuhanyfüggöny, vagy zuhanykabin választja el egymástól. A tisztálkodáshoz és szépítkezéshez szükséges kellékeknek itt is zárt tárolószekrényeket találhatunk, valamint hálózati csatlakozóaljzatot hajszárítónak, villanyborotvának.

A zuhanyozáshoz szükséges melegvíz ellátását a 125 literes ivóvíztartályból a Truma típusú 10 literes gázboiler biztosítja, mely 50-70 C-ra fűti fel a vizet. Az elhasznált víz a 105 literes szennyvíz tartályban gyűlik össze.
A wc használatát és hygienikus ürítését a Thetford biodoboz teszi lehetővé.
A teljes kényelemhez hozzátartozik a konyha praktikus kialakítása is.
Az edények és egyéb konyhai felszerelések részére számos szekrény található, de az élelmiszereknek is megvan a helyük. A konyhapultba hálózati csatlakozóaljzat került beépítésre, a konyhai kisgépek áramellátása céljából.

A hűtendő ételek és italok tárolására a beépített, biztonsági ajtózárral ellátott 90 literes Electrolux hűtő szolgál, mely működik akkumulátorról, külső áramforrással és gázzal is.

Az ételeket 3égőfejes inox rozsdamentes acél gáztűzhelyen készíthetjük el.
A mosogatást úgyszintén inox rozsdamentes acél, keverőcsappal ellátott mosogatóban lehet elvégezni. Az elhasznált víz a 105 literes szennyvíz tartályban gyűlik össze.

A lakótér áramellátásáról külön 80Ah-s akkumulátor gondoskodik, ami járó motornál és külső áramforrásra csatlakoztatáskor is töltődik.

Lakóautó értékesítés, bérbeadás | vissza | fel | e-mail | © Comfortline |